tel:+31 6 50 24 14 86 info@racketacademy.nl

Neem contact op

Adres

Prins Alexanderlaan 10
4835LC Breda

Veelgestelde Vragen

Moet ik lid zijn van de vereniging om tennisles te kunnen volgen?

Dit is afhankelijk van de vereniging. Bij vrijwel alle verenigingen is het verplicht om lid te zijn om te kunnen trainen. Wil je voor de eerste keer beginnen met lessen maar weet je niet zeker of je lid wil worden? Het is altijd mogelijk om een proefles aan te vragen.

Kan ik lessen inhalen als ik een keer niet kan trainen?

In de alle gevallen is afwezigheid voor rekening van de speler zelf. Het is wel mogelijk om op een ander moment te trainen in een groep van vergelijkbaar niveau. Op de desbetreffende dag kun je de trainer een bericht sturen of er een uitvaller is in één van de lesgroepen.

Hoeveel kost een seizoen tennislessen?

Dit is volledig afhankelijk van de vereniging en het seizoen waarin u wilt trainen. Iedere vereniging werkt met meerdere seizoenen die passend zijn bij de baansoort en de vraag van de spelers. Neem een kijkje bij de desbetreffende vereniging onder het kopje verenigingen in het menu.  

Kan ik ook midden in een seizoen instromen

We streven ernaar om iedereen een plek te kunnen bieden. Is er nog een plek over binnen een groep met passend niveau dan is het geen probleem om halverwege een seizoen in te stromen. Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@racketacademy.nl en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Stuur een berichtje

Heb je een vraag over een training of een club, vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

Racket Academy

Sander Pleijte
Nieuwe prinsenkade 2
+31 (0) 6 50 24 14 86
Privacy Policy
KvK: 69331782