tel:+31 6 50 24 14 86 info@racketacademy.nl

Over Racket Academy

Racket Academy is een erkende leerschool welke uitsluitend te werk gaat met KNLTB gediplomeerde trainers. Trainers met veel enthousiasme en passie voor racketsporten. Op dit moment verzorgd Racket Academy de trainingen op zeven verschillende locaties. Ons doel is om verenigingen en individuele spelers de mogelijkheden te geven om het maximale uit de sport te halen. Hiervoor bieden wij een breed scala aan trainingen passende bij het motief van de speler. Van privé training tot groepstrainingen voor 8 personen. Alles is mogelijk.

Erkend Leerbedrijf

In 2019 is Racket Academy benoemd tot erkend leerbedrijf. Dit geeft aan dat het bedrijf voldoet aan alle eisen om een student te mogen begeleiden en ondersteunen tijdens zijn of haar studie. MBO niveau 2,3 & 4 studenten kunnen een praktische stage aanvragen bij Racket Academy. Zo kunnen ze vaardigheden en didactische kennis toepassen in het werkveld. Ook is er plaats voor HBO studenten om een vraagstuk binnen de organisatie uit te voeren. 

 

 

Partners

Een succesvolle leerschool begint met een sterk netwerk en de samenwerking met andere instanties. Wij geloven in de kracht van samenwerking en staan open voor nieuwe ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op en wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

 

Racket Academy

Sander Pleijte
Nieuwe prinsenkade 2
+31 (0) 6 50 24 14 86
Privacy Policy
KvK: 69331782